Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur GÖR du egentligen?


Ett (ät)stört samhälle

men gud du har ju så himla himla smal midja vill verkligen se ut som du vad går du egentligen på för diet hur ofta tränar du lår rumpa eller mage biceps triceps lilltå? hur många reps? hur många sekunder? hur många milliliter vatten?


tja det är väl enkelt.
först börjar man träna lite mer skippa fredagssnacks sen äter man inget alls tänk på tuggummi och tabletter också har kalorier! sen orkar man inte göra nåt alls och kan inte följa med på fikor eller middagar det är bäst så tills man knappt har vänner eller familj kvar så man bara ligger ensam i sin säng utan att röra sig en millimeter alternativt rullar ihop sig till en liten boll och vaggar sig själv fram och tillbaka låtsas man är bebis igen samtidigt som man är helt säker på att hela kroppen håller på att detonera i miljontals partiklar utspridda över hela rummet fast hjärtat är så tyst att det knappt hörs man orkar knappt andas kroppen är kall som på en död huden är genomskinlig tomma ögonhålor det gör ont och sticker i benen och folk tror man har en väldigt väldigt allvarlig smittande sällsynt sjukdom men då dricker man bara tio koppar kaffe alternativt samma summa jägershots så är man good to go.
folk som inte kan gå ner i vikt e bara lata. det e kul att va smal, du borde testa




Fri vers av glitterflicka
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-05 20:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan vad du beskriver det bra.
2018-10-24

  ginbck
Vad härlig ironin i denna text är och den pushar verkligen på allvaret. Jag gillar leken med att texten bara flyter på, jag tolkar den då mer argsint och ironisk. Den träffar verkligen med sin innebörd.
2018-10-09

  Fulbergarn

Bra skriftat av dig och roligt

Alternativet är att skura sin egen toalett, städa sitt eget hus, laga sin egen mat (för det mesta) och må gött med en budapestbakelse då och då
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

glitterflicka