Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Busig Älva




Busig älva visslar nöjd
Dansar fram på skogens höjd

Dimma fyller mossig dal
Smeker tösens midja smal

Skira ljuset strålar in
Mellan barr och väven fin

Faller mjukt på rufsig tös
Valsar hösten graciös

Poeten lägger spåren ut
Älvan vilar trygg tillslut














Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 358 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-10-05 21:51



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Vackert, romantiskt, lyriskt !

2019-02-22

    ej medlem längre
Snygga rim och lekfull text
2018-11-07

    ej medlem längre
Sicken vacker älva. Och personlig. Med bus i blicken. En härlig beskrivning som gör hösten så mycket mer personlig och spännande!
2018-10-16

  HenrysDotter
Oj! Så jättefin!
2018-10-05
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem