Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träffad av mörker





Nu dog dagen och stjärnan föll
det är som när dagsländans färd tar slut
och en nattfjärils kokong öppnar sej

När den fäller ut sina vingar och dras mot mitt fönster
där ett ensamt ljus sakta brinner ner.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-05 23:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker om den existentiella touchen i denna text. Skriven med träffsäker penna. Din text skapar bilder. Bra!!!
2018-10-11

    ej medlem längre
Vilken stämningsfull färd genom ensamhetens rymd in mot det ljus som bär. En riktigt vacker bild!
2018-10-09

  Minkki VIP
och plötsligt känns mörkret inte så illa, efter att ha läst Din text. Tack, Lasse!
2018-10-06

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Stämningsfull text inför vintermörkret.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg