Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad 17 talar de om...

Men kom du aldrig över Sven?
Vi undrar ju så käraste vän!
Vad ska hittas på
göras av dig nu då?
Ej ens varit under honom än!!!










Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-06 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt