Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej rådlös! Ej mållös!

Verkligen svårt få tyst på dej!
Det får ju aldrig någon på mig!
Plåster på mun gör
du aldrig andra stör...
Då tar jag till min buktalar grej!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-06 04:22



Bookmark and Share


  Fulbergarn
:)
2018-10-06

  ULJO
Finurligt det
2018-10-06

  limerick
Ha!Ha!Ha!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt