Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar att ärligt sakna arenarock


arenarocken jag saknar att ärligt sakna
till byn jag saknar att hata
jag saknar all total avsaknad
av rätt och fel, nässlor mot uppskrapta
bara ben, radhus och min gata
till Crash Bandicoot, modem och kalla dator data
fritids kartlagt med krita till skattkarta
och jag antar att du har rätt Sinatra
Det går i cykler, mellan nu och tankar om tillbaka




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-06 05:49



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det rimmar ju !
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen