Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömde att äppeljuicen stod i mitt kylskåp. Tyvärr stod den inte kvar när jag vaknade.


Äppeljuice - en drömhaiku

 

Två liter fruktjuice

vad är det för slag av dröm

på fredagsnatten?




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-06 07:56



Bookmark and Share


  farbror zwed
·················································

Äppeljuice är [(ju)] en [{1}] oerhört

(ø) okay ‹121/ /i› info (111/ /100)

data code term. Farbrorn indexerar

äppeljuice och Äppeljuice på (eau)

momang-

èn, wow/////////////////////////////

//////////////////////////////////////

20181010 (em) fung… wow///////

//////////////////////////////////////

20181011 (fm) [är] på gång… NOT

WRONG <71/ /70> Fung///////////

·················································


2018-10-10

  TrollTörnTrappan VIP
Hohihi, avsevärt värre kunde det ju ha varit ;-)

(i mitt vakna kylskåp står just äppelVIN med kanelsmak, medan dagens dröm bjöd på mer mänskliga, gäckande gestalter)
2018-10-06

  Verner Forsman
Dröm och vakenhet smälter samman.

Utan att smälta samman...
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X