Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Denna Dagen Ett Liv

 

Farbror Melker hade orden rätt
dagar i livet väger tungt och lätt

vi bör leva dygnen som de sista
försent ångra vid sömnen i kista

när individuell domedag anlänt
vårt leverne summeras på pränt

hellre tackar med levad existens
än anse livet var blott en sekvens


  




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-06 09:10



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
kloka ord att ta till sig.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP