Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


646."PICK ME UP!"

i ringen
"NOT STRONG ENOUGH!"
kärlekstid...

mörk...följsamt mörk
obehaglig i slutna bröst!

från lång distans,fiskarens nät
"PICK ME UP!"
inhöljer med tjära ...




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-06 09:14



Bookmark and Share


  Landsfiskalen
Fin ju!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP