Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stöld


Vi var lånad tid.
Det är som med lånade
pengar.

Att ge ur sin generositet
för att sedan känna sig blåst
när ingenting lämnas tillbaka.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol
Läst 201 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-06 09:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol