Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto //


Resan

 

Du bjöd mig med på en resa, en livets resa över tid och rum.

Som färdkost har vi våra ord och tankar som vi bjuder rikligt till varann.

Vår resa för oss närmare varandra, till lugnet och till värmen någonstans.

Likt regnbågens sju färger som vi just passerat, från indigo till kärleksröd.

Vi har så nära till varandra och våra hjärtan känner samma kärleksglöd.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-06 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP