Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN TOKIGE

 

 

 

Den tokige

 städar och städar

Den kloke

behärskar kaos




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-06 10:47



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra skrivit!
2018-10-08

  ULJO
Det gäller att finna balansen i livet
2018-10-06

  Feliaxel VIP
En klar fördel att vara klok
2018-10-06

    Lars J
Instämmer, bra fångat med få ord.
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP