Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fibonaccis talföljd har jag dock inga problem med. F(n). Även om Pingala grundade teorin.


Spiralen


Mitt liv känns som en inverterad Fibonacci spiral.


När når jag in i centrum av spiralen?


Och vad finner jag där?




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-06 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP