Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv

Med ryggen mot stark bokstam
nät mot nät och
blicken i skir väv av trygga trädgrenar

som ett livsskydd värnar de mig
omsluter vänligt
när jag vill

Den tåliga tråden spunnen,
svävande i vinden
så min kärlek till dig
skör och stark




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP