Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt (bak och fram)

 

Har aldrig lyckats

Med bara några rader

Ville säga allt 

 

 

Ville säga allt

Med bara några rader

Har aldrig lyckats 




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-06 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP