Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efter storm kommer

 



ensam med molnlek
i höglänt terräng
skuggor löper
längs fjällsidan
alldeles nära

aldrig var du
så svindlande som nu

korpen lyfter från
martallens märkta kropp
med svärtans vingar
klyver den synfältet

ödemarken inom
lämnar den vidare

 

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 321 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-06 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg