Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckliga minnen från sommaren.

 

*När du älskar, låter gesten dig ta form av dagen och andas ett mellanmål genom hålet vid dörren till summan av fem kronor och flyga som tanke.

Liksom hösten lämnar bland baisserna.

Jag kommer fortfarande ihåg admonitionerna, av de ord som skrivits och tänkte under värmen som granskar himlen, hösten nu installerar mattan med sina lyriska juveler.

Gorunii, de är långa och fåfänga ekar som kastar sin brunbruna hassel bland bladen och ekollon som fortfarande ligger i förseglingsgröna.

Grön bris var de här poeterna som hade uppdaterat sig i deras vattenkokare och de lever i tjänst av ordet.

Lukt av rök som var svår att rinna, där vägen var inte långt borta, det sista hoppet var inte att böja elden och på andra sidan.

 

Terapeuter rekommenderade att skriva på papper vad de känner och trycka, sedan bränna dem,Med tur att den man sparar haver princip och vi vill inte lida till nypons kultur med slappna av med mandalas konsten skriva, och förstöra det man har gjört.

Aforism blev frö av meditation. Ibland i mörkare nyanser om kärlek, fattigdom, förhållande till Gud, kön, liv och död, pengar, brist på pengar och så vidare. - de verkar låta som om de skrev dem, skulle författaren befria sig från deras press i själen.

Vänliga gester av simmare genom havet av lågor gör anmälan om sommarutkast som ska sparas lagras, åtgärdas mellan sanning, som markerar en oförglömlig säsong,

Existenssextital en värld inbäddade i ord, söker, kanske lidande eller eventuellt kringgående av osäkerhet verkar "lindra" på något sätt genom de olika bokstäver som strö förmultna dem och omskriva dem på något sätt, på olika nivåer, så att kan sägas, låtsas i den här saken som ligger på pappersarket.

Å andra sidan är aforism endast frö av meditation. Är det du, läsare, att plantera dem och se vilka slags tankar som kommer upp?

Men glöm inte det som är verklighet sommar blir om 6 månader oundviklig och då alt upprepar sig och är som i ett nordiskt ”kris”hologram.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 200 gånger
Publicerad 2018-10-06 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP