Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsvan

Hon ville aldrig
vara

hela hans värld

men
hon önskade

att hon en dag skulle bli

mer än en nålmarkering på hans karta
likt en stad han en gång besökt.




Fri vers av c.beatrice.h
Läst 235 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-06 17:38



Bookmark and Share


  Domenico VIP
Knivskarpt!
2018-12-13

  Tomas Karlsson VIP
Mycket bra!
Bokmärker den! :-)
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h