Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vågen

När den skummande vågen slår ursinnigt mot klippan

Ett dån och ett brus utan dess like

Ett slag mot livet på land




Fri vers av La yegua
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-06 17:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En bit av det levande livet ute i naturen.
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

La yegua
La yegua