Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


konstnärlighet

en konstnärlig anda

 

orden en beskrivelse av ett jag

 

en vacker ådra 

 

ur en väntande skapelse

 

för någon att läsa




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-06 18:56



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
lövens röda läppar möter himlens blåa öga
vad är vårens blyga stämma, mot höstens glädjerop


tack så fint blev inspirerad..bilden är så vacker till din text

2018-10-07

    Max Poisé
Vackert och behagligt!
2018-10-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP