Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Dina ögon


följer mig i drömmen
din röst viskar i mitt öra
orden jag vill höra
höstens fåglar strömmar förbi
i alla väderstreck
Jag trampar omkring
bland blommor och högt gräs
berg har stämplats av mina hovar
min mule är täckt av frusna droppar

över himlen svävar fjärilar
vandrare deras röster driver med vinden

det är första steget
över en stjärnklar rymd

Mitt betsel hänger över grinden
vaggar i en stjärnvajer
spänd mellan stjärnbilden
och jorden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 327 gånger
Publicerad 2018-10-06 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP