Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


havsvindar


härsklysten havsvind
slår mot berget och furan
ville bli ett torn av grönska
blev blott en matta
med ogräsfrön
under
stormens tramparfot
skriar
med sylvassa barr
i hälen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 482 gånger
Publicerad 2018-10-06 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP