Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ekorrlek


I eken
finner ekorren leken

den hoppar och dansar
och klättrar sig fram
på ekens stam

sommartid spritter små löven ut
bland dem leker korren tittut

när löven faller och det blir frost
samlar ekorren vinterkost
ekollon till sitt lager
frejdigt han tager

inget är jobbigt för korren i eken
rena barnleken




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 16:13



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Fint, ekorren är så flitig.
2018-10-08

  Fulbergarn
fina rim :)
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP