Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan

han tittar ut
genom fönstret

människor går förbi på gatan
allt är precis som förr

nej, inte allt
men det mesta

sekunderna, minuterna,
timmarna, dagarna går

hon är suddig
på tavlan nu




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-07 11:24



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Urtavlan
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP