Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men även den tystnad


Dina metriska fötter går

i tvåtakt

som visan på din väg


handlar om frostnaggat gräs

lövrodnad

de fjälliga skyar


vindar som böjer av vid

vägrenen

den krokiga hållningen


men även den tystnad som

stansats fast

på tapeten




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av BenGust VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP