Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DET ÄR SVÅRAST

för dem
eller lättast

för de mest levande
utmärks av förmågan att häpna

din tid
i hungerns brödmått

dina andetag
mellan alla svärmar

känna igen -

behöver vi inte oss
bara ana
vem vi är åt varandra -


utan att sakna något




Fri vers av Sylvia_Ge
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-07 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sylvia_Ge