Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogspromenad


jag gick till skogen

för de vackra trädens skull

det var stambyte




Bunden vers (Haiku) av Paradisfågeln
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-07 12:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker Haiku
2018-11-29

  Gunnel Eriksson VIP
Härlig dubbeltydighet på
tredje raden.
2018-10-07

  morgonstjärna VIP
riktigt fint utbyte
hör samtalet.


2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Paradisfågeln
Paradisfågeln