Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var tacksam för orden

Vi måste vara glada för orden

Utan orden skulle vi bara varit

som grottmänniskor

och bra gått och utstött

obegripliga läten till varandra




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-07 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP