Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Författaren © anakreon gick bort 2015. Alla hans 307 sidor finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.


Minns anakreon

https://www.poeter.se/Medlem?author_id=13189&current_page=1




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 13:47



Bookmark and Share


    Anakreons son
Alltid. Tack för uppmaningen – den värmer.
2020-05-28

  Minkki VIP
Tack för att Du lyfter fram honom! Just igår tänkte jag på hans devis "Försök en gång till! Det är aldrig för sent att ge upp!" - en sådan fighting spirit han hade! Och humor, burleskvarnade ibland för sina limerickar.
2018-10-10

  Monika A Mirsch VIP
Hans värme som poetervän står i sig!
2018-10-10

  walborg
Minns honom med glädje och tacksamhet
2018-10-08

  Ewa-Britt Nilson VIP
Han var en
rolig prick
alltid kvick
i ett gott
skämtsamt
skick!

2018-10-07

    tramp
Jo honom kommer jag ihåg ! Bra uppmaning !
2018-10-07

  Larz Gustafsson VIP
En vänlig man som jag lyckligtvis till sist försonades med.
2018-10-07

  Gunnel Eriksson VIP
Minns honom med saknad men med glädje över hans texter.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick