Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunga i kör! Glädje!

Vill du komma med i vår kör...
Vi äter gott, en skön brud, massör...
Drinkar uti rad
står för oss på parad...
Sjungs det? På hemvägen, vi det gör!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-07 14:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt nog kommer ibland frågan 'vad är en vän'? Kanske du själv.
2018-10-08

  ULJO
Lägg om taktiken. Sjung först
2018-10-08

  Lars Hedlin
Wunderbar! :)
2018-10-08

    ADI Nehlin
Låter härligt!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt