Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den spricker inte...

Hur talar dykare med varann...
Då längst ner i det djupaste vann...
Lätt som en plätt
på alla dess sätt
För pratbubblor finns det gott om minsann...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-07 14:19



Bookmark and Share


  ULJO
Kul som vanligt
2018-10-08

  lodjuret/seglare VIP
Styv kuling blåser visst här, i en del texter blir en kär, de vilka trimmar ens motor, känns litet extra som rotor, kanske ett trimroder en när.
2018-10-08

  Ezmeralda VIP
Så bra!
2018-10-08

  Lars Hedlin
He He :) Bra där!
2018-10-08

    ADI Nehlin
Ha, ha..ja det kan man verkligen undra
2018-10-08

  limerick VIP
Fyndigt som vanligt!
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt