Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(obs ”smider” syftar inte på att typ smida onda planer, utan emotionellt arbete och växlingar mellan tankar, hur connections i universum smälter samman och hur man kan uppleva det, ta in det i huvudet typ)


Min gode vän SilverÖra

SilverÖra känner järnlänken, länkarna
i hennes hjärnas smideshus brinner gnistrar vid slipandet
Och hon smälter ner jordens metaller
till en rinnande fors
Ett dovt bankande
Hörs inifrån hennes huvud
Det är järn och metaller som slår mot varandra
Hon smider samman nya länkar och nya instrument
Hon talar inte
Hon skapar instrument
Som genljuder av universums inre hemligheter




Fri vers av vattenödla
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-07 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vattenödla
vattenödla