Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om lidt bli'r her stille

Man ur huse
fantastiska hyllningar
till mannen med
sina poetiska texter

i trallvänliga melodier
och rytmer där alla
fötter dansade i takt

som varit med på
alla fester både
då och nu

som sjöng
bara för oss
genom högtalaren
på hög volym

och ingen sommar
utan en konsert
i sommarbris
och solnedgång
vid Kronborg Slott

idag sjunger
vi för dig
och det glädjer
dig nog att vi
skålar i en pilsner

innan vi
stämmer in
med gemensamma
stämmor

om lidt
bli'r her
stille..




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 17:34



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ja fasen vad mycket bra låtar det kom ur dem munnen
2018-10-15

  Larz Gustafsson VIP
Kim Larsen, I presume.
2018-10-07

  Elinor Sörensson VIP
En vacker hyllning till en stor och saknad artist.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter