Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen sanning

Själv
men inte
ensam
i värmen
framför
brasan
önskar
du
ännu
en stund
av
klarhet
som för
dig
närmare
din egen
sanning




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-07 17:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP