Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var texten som visade mig sanningen

Det var den texten.
Det var den texten som fick mig att förstå.
Det var den texten som jag hade läst så många gånger, om och om igen.
Den texten som fick mig att inse vad jag egentligen var.
Texten där rad efter rad fick mig att se vad jag hade blivit.
Det var den texten som visade mig att jag inte var något annat än en simpel kopia utav någon annan.




Fri vers av Emelie Johansson
Läst 270 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emelie Johansson
Emelie Johansson