Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar att drömma

slutna ögon

 

av kärlek att smeka 
själens stränder

 

stiga upp bland dimslöjor
ur livets målande närhet
att älska

 

speglas
ödet ur mystik

 

en vacker dag 
i tidens hjärta

 

känslor i silkeslen vind

 

beröring mellan tid och rum
ett andetag bort

 

i fjärilsvingad närhet
under rörelse av vind

 

orden en vacker flykt
och mjukaste bomull
att bädda in själen i

 

poem av guld

 

famnar som möts
vinden som leker

 

blickar som möts
blått hav

 

drömmar att drömma
i livets vågande stränder
i aftons stillhet

 

under tysta timmar
blir solen till guld i din famn

 




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-07 18:46



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så underbart vackert och rofyllt
skön är vår stund på jorden
som solvingad stråle av guld

flyter dina ord tack <3


2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP