Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färjan

Det är med immiga fönster, brännande luft och skrynkliga lakan som färden tar sin början. Två människor, yra av kärlek och lust som ger den icke existerande en biljett till livet. Hur resan blir vet ingen förrän den är över och när den väl är över, så går den ej i retur.

Nio månader väntar innan dagsljus. Nio månader i skydd från otäcka monster och banditer. Livet är en farlig färja vi alla måste borda. Som vi alla färdas med i detta nu. Allt man kan göra är att försöka packa sin lilla resväska med kärlek och förstånd och hoppas på en mindre skumpig resa.




Prosa av Salladshuvudet
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet