Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktiv

Jag vill tända eld

på allt

du någonsin rört vid,




men jag är inte redo


för att dö än.




Fri vers (Fri form) av c.beatrice.h
Läst 407 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-09 19:54



Bookmark and Share


  Cissmoll
Herrejävlar vilken finish. Snyggt.
2018-10-11

  tildam
gud.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h