Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om att flyga

Jag skulle kunna klättra upp
I det högsta berg
Och stanna där i dagar
Veckor
År

Bara för att beskåda fåglarnas vingar
Hur de svävar
Hur de dansar

För att sedan lära honom flyga
Det är ju hans dröm




Och han är min.




Fri vers (Fri form) av heleni
Läst 182 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-07 21:48



Bookmark and Share


  tildam
så jättefin bild du målar upp! vill vara i den.
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

heleni
heleni