Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stora skor att fylla

Min morfars skor var stora
Med stora kliv han gick
När morfars skor blev tomma
Jag dom svårt att fylla fick

För morfars skor var stora
Och mina fötter små
Jag snubblade och snava
Jag fick så svårt att gå

Nej ingen kan dom fylla
De skorna som han bar
Min morfar som jag älskar
Som alltid ska va kvar




Bunden vers (Rim) av Salladshuvudet
Läst 294 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-07 22:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mycket personlig reflektion om livet och det som vi vill ska vara kvar. I alla våra dar. Mycket bra.
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Salladshuvudet
Salladshuvudet