Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högkänslighet

Det är tungt, en börda. Hatat
Det är underbart, fantastiskt. Älskat

Att känna och inte förstå, bli krossad.
Att känna och förstå, bli lyft.

Att de flesta ser dig som en styggelse.
Att vissa ser dig som en ren ädelsten i klart stjärnljus.

Att tråna efter känslomässig förståelse, bekräftelse.
Tar kål på.
Att möta någon som greppar tillståndet, bekräftar.
Hjärtat slår.

Att känna sig som en pina.
Att känna sig som en gåva.

Det är hatat,
men, också,
ogreppbart älskat




Fri vers (Fri form) av Överkänsla
Läst 209 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-07 23:01



Bookmark and Share


  La yegua
Vet allt om det! Underbara helvete.
Bra skrivet.
2018-10-18

  Larz Gustafsson VIP
Är du HSP?
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Överkänsla