Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten stund av frid



Dit människors ögon inte når

Faller rustningen av

Naken för bara mig själv

Fylls lungorna till bredden

Hjärtat finner sin takt

Själen vaggas av harmoni

Tårad kind smeks förlåtande

När hälarna når marken

En liten stund av frid













Fri vers (Fri form) av annapoem
Läst 202 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-07 23:04



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför nöja sig med en liten stund?
2018-10-08

    ej medlem längre
Du tecknar en vacker och livgivande stund!
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem