Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En människa i världen.

En människa i världen, ty hon bor här.
Även om hon inte tar del av omvärldens nyheter, så är hon en del av omvärlden.
Kanske inte deltagande i omvärlden, på så sätt som världen menar.
Att hon skulle vilja engagera sig i omvärldens nyheter.
Hon vill engagera sig i sig , och sina närmaste.
Kanske på kristen basis, sträcka ut handen till en främling?
Kanske genom diverse hjälporganisationer.
Som genom att en kvinna eller man, som står utanför affären med sin bössa i hand, visar på ett visst engagemang.
Och visar på, att även denna människa sträcker ut en hand, genom organisationen, hon eller han företräder?
Frågan som bör ställas är väl; Företräder personen organisationen? Eller sin medmänniskas intressen? Behoven hos dem hon/han försöker hjälpa?
Kanske går de hand i hand?
Dessa frågor!
Kanske är de medmänsklighetens treenighet?
Från mig , till bössa, som hon/han står med i hand, till organisationens hjärtefråga/hjärtefrågor, de behövande!




Bunden vers av Mim
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 06:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim