Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansida Kultur!

Det är en Ancient, översatt till min Svenska Ansida Kultur!
Allting går att uttrycka , från det minsta, som kan vara det viktigaste behov!
På stenar!

Om du målar dem med speciella färger...
Glöder dessa färger i sig självt, när du värmer upp stenarna?

Varför ska du värma upp stenarna?
För att se, om färgen verkar!

-Ska du se, om färgen torkar? Frågar någon som inte förstår!

Är allt kultur, alla våra behov?
Eller är Kultur, det som tillägges våra behov?

Avgör själva!
Summa Summarum!

-Kom du fram till något?
Var vandringen gynnsam?




Bunden vers av Mim
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim