Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomgående politisk landsfrihet!

-Hon pekar på!
-Hon påpekar!

Allting pekar på...
-Nä, det finns vissa tendenser!

-Om de sturska politikerna kunde säga , att det finns vissa tendenser, i varje sakfråga, skulle vi väljare lyssna?

Skulle ödmjukhet vara till gagn, när vi väljer politiker?
Det att det finns vissa tendenser i sitt tal!

-Går det att kombinera ödmjukhet och Politik?
Kanske är ödmjuk politik, som är ett närmande av fakta, som ett kombinationslås, som borde vara tillgängligt för alla medborgare?

Ingen politiker skulle vara rädd, för att väljarna kom på politikerna med att vara ärliga, ingen skulle stjäla en statshemlighet, de skulle ta del av den.




Bunden vers av Mim
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 06:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim