Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 8/10


Kramp och krämpor - en mardrömsraga

 

Det var faktiskt skönt att vakna

drömmen ska jag knappast sakna:

jag var fall för svåra plågor

rakad skalle många droger

piller utav flera sorter

några skulle ges till dottern

fast hon var en rak och trygg en

hade hon så ont i ryggen 

 

Hade glömt mitt minsta pyre

som var tanig som en myra

hon låg hemma i en påse 

så att alla kunde åse

hur som morsan kom till korta

jag kom hem - då var hon borta

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 07:48



Bookmark and Share


  Verner Forsman
Vi får vara glada för dina färgstarka drömmar.

Dom ger många intressanta dikter.

Men samtidigt är jag nog glad att jag inte behöver drömma dom själv. :)
2018-10-09

  Anya VIP
Känns som en mardröm.... rakad skalle, droger och piller.

andra stycket starkt om att glömma sitt barn....tänker jag.
2018-10-08

  lodjuret/seglare VIP
Jo, här fick hon till 'et
2018-10-08

  Stefan Albrektsson
Som alltid har jag vid läsningen av dina texter förväntningar på stabilt rytmiskt hantverk (check!), snygga rena rim (check!) och spännande gangsterrim (oh, yeah, check!!).
Får alltid läsa om igen efter den inledande upptäckarglädjeläsningen, och här var det allvarligt, skrämmande mörkt och dystert (mar-)dröm(-slikt)... förstår att det var skönt att vakna!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X