Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gentleman strösslar inte med ord

En gentleman strösslar inte med ord

som om det gällde en konditors tårtdekoration

De ord man säger kan tolkas på många sätt

av olika människor

Ord kan glädja, skapa förtroende, kärlek,

sympati, intressegemenskap, solidaritet

Ja de sagda orden är till för att tolkas,

och därför är det så viktigt

både för en själv och den tilltalade,

att det man säger är rättfärdigt och relevant,

så att det inte sårar mottagaren eller slår tillbaka mot talaren

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-08 09:15



Bookmark and Share


    Lars J
Instämmer
2018-10-08

    Sefarge VIP
;)
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP