Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som är skapad för mig!

Tidens tand kom och möt mig här

Vänta! Jag vill stanna en stund vid sorgens träd

 

Säg min kärlek är du med mig?

Kommer du som är skapad för mig?

 

Känsla berör nedanför sorgens rot

Skriften rinner ut som en blödande ven

Nu är vi här ta mig som jag är

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-10-08

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-08 11:24



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Längtan och hopp.
2018-10-10

    ej medlem längre
En avklädd längtan efter kärlek som ser och kan hela våra sårade rötter.
2018-10-09

  ULJO
Fint
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin