Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bakåt eller framåt, samma historiska visa.


Heil!

Den unge mannen gjorde nazisthälsning
i kassan, polis tillkallades, mannen greps,
polismännen körde runt kvarteret, stannade
och föreslog att mannen skulle betala via en
avi bidrag till Nordisk Front så skulle det
inte rapporteras...

Det kunde faktiskt vara mellankrigstid,
ränderna går aldrig ur, polis, präst eller
officer m.fl. samhällsbärare. Sverige var
nazistiskt bra länge. Historien är ikapp.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-08 12:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje