Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Brustna nyckelpiga

Den låter inte hemsk,
elak,
snäll, fantastisk eller underbar,

inte heller ofokuserad impulsivt självklar.



Den visslar inte jublande om en vinst,
inte heller suckar den över en trasig förlust.

Min tystnad talar inte,
ensamheten är en annan sak.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-08 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann